Construcţiile reprezintă una din activităţile de bază ale omului, dezvoltarea acestui domeniu este strâns legată de satisfacerea necesitaţilor fundamentale ale dezvoltării acestuia.

Dezvoltarea constructiilor este strâns legată de dezvoltarea stiintei, tehnicii si civilizatiei.

Suntem alături de dumneavoastră penru a vă oferi tot sprijinul în dezvoltarea proiectelor din domeniul construcţiilor.

Construcţii Locuinţe 90%
Reabilitări Clădiri 80%
Amenajări Interioare 70%

Respectăm calitatea realizări proiectelor fapt pentru care acordăm o atenţie sporită furnizorilor noştri, privind calitatea cât şi costurile materialelor sau a servicilor, de aceea clienţii noştrii se pot bucura de o calitate ridicată dar la preţul corect.

Calitatea acestor momente este stâns legata de calitatea construcţiei, aşa că nu lasaţi la voia întâmplări acest amanunt esential, pentru a beneficia de tot confortul unui cămin bine făcut va trebui să ţineţi cont de toate etapele pe care le implica construirea acesteia.

De asemenea noi urmărim respectarea termenelor şi a angajamentelor astfel încat clienţii noştrii să fie mulţumiţi de serviciile noastre, pentru că acasă e locul unde fiecare dintre noi ne simţim bine, locul în care ne încărcăm bateriile pentru următoarea zi de muncă.

Cere oferta

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data programarii

Subiect

Mesaj

Împreună putem face echipă bună.

Timişoreana pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ şi va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile sa fie cât mai exacte. Site-ul vine în sprijinul celor care doresc să se programeze în vederea executării unor lucrări de specialitate in domeniul construcţiilor sau al instalaţiilor.

Datele completate in formularul de programare se supun unei politici de confidentialitate, prin care vă asigurăm că nu vor fi furnizate vândute sau cedate nici unei alte părţi, baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale, va fi utilizată doar de Timisoreana SRL fără de care nu se pot efectua programările şi informările cu privire la preţurile şi serviciile efectuate. Câmpul data programării se va completa de felul următor:  2016-06-22.

Completarea formularului reprezintă acordul dumneavoastră de furnizare a datelor personale.