Sprijin

Vă oferim tot sprijinul nostru pentru a face calculele cu privire la necesarul de încălzire al clădiri sau apartamentului dumneavoastră prin stabilirea puteri centrale de care aveţi nevoie.

Combustibil

Stabilirea tipului de combustibil, acesta se stabileşte în funcţie de opţiunile din zonă, sau de preferinţă.

Personal calificat

Lucrări de montaj cu personal calificat şi bine pregatit pentru o cât mai bună desfăşurare a acestora.

Service

Punem la dispoziţia dumneavoastră un program de service post vânzare venit sa vă prelungească durata de funcţionare a centralei.

Totul despre centrala termică

Odată cu apariţia centralelor termice în condensaţie lucrurile din piaţă încep să se schimbe, iar această schimbare primeşte un ajutor şi din partea legislaţiei, pentru că o directivă europeană obligă comercianţi să tragă vânzarea centralelor convenţionale pe linie moartă. Cei care deţin o centrală convenţionala nu sunt afectaţi de această prevedere.

Centralele în condensatie ating o eficienţă termica cu până la 20% mai mare decât cele convenţionale şi vin cu o economie de 25-30% la consumul de gaz.

Principiul centralelor termice în condensaţie se bazează pe crearea condiţiilor de condensaţie a vaporilor din gazele de ardere în zona schimbătorului primar al microcentralei, astfel încat căldura eliberată să fie recuperată în agentul primar care circulă prin schimbător.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data programarii

Subiect

Mesaj

Solicita oferta

Vă stăm la dispoziţie cu o gamă variată de modele şi capacităţi, toate în măsura necesităţilor dumneavoastră

Aşadar a venit momentul să faceţi o mutare inteligentă prin a mări confortul căminului sau spaţiului de lucru cumpărând o centrală termică în condensaţie.

Timişoreana pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ şi va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile sa fie cât mai exacte. Site-ul vine în sprijinul celor care doresc să se programeze în vederea executării unor lucrări de specialitate in domeniul construcţiilor sau al instalaţiilor.

Datele completate in formularul de programare se supun unei politici de confidentialitate, prin care vă asigurăm că nu vor fi furnizate vândute sau cedate nici unei alte părţi, baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale, va fi utilizată doar de Timisoreana SRL fără de care nu se pot efectua programările şi informările cu privire la preţurile şi serviciile efectuate. Câmpul data programării se va completa de felul următor:  2016-06-22.

Completarea formularului reprezintă acordul dumneavoastră de furnizare a datelor personale.