Verificări tehnice în utilizare

Prin Ordinul A.N.R.E nr. 179/2015 publicat în Monitorul Oficial nr. 969/28.12.2015 efectuarea verificării/reviziei instalaţiei de utilizare a gazelor naturale devine  o obligaţie ce revine clienţilor societăţilor furnizoare de gaze naturale.

Pentru că siguranţa instalaţiei de utilizare a gazelor naturale şi a centralei termice trebuie să fie preocuparea noastră principală, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cel mai bun pachet de oferte la verificările tehnice în utilizare.

Verificarea se realizează la un interval de maxim 2 ani.

service centrale

Programeaza o intalnire

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data programarii

Subiect

Mesaj

Timişoreana pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ şi va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile sa fie cât mai exacte. Site-ul vine în sprijinul celor care doresc să se programeze în vederea executării unor lucrări de specialitate in domeniul construcţiilor sau al instalaţiilor.

Datele completate in formularul de programare se supun unei politici de confidentialitate, prin care vă asigurăm că nu vor fi furnizate vândute sau cedate nici unei alte părţi, baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale, va fi utilizată doar de Timisoreana SRL fără de care nu se pot efectua programările şi informările cu privire la preţurile şi serviciile efectuate. Câmpul data programării se va completa de felul următor:  2016-06-22.

Completarea formularului reprezintă acordul dumneavoastră de furnizare a datelor personale.