Proiectare si executare de instalatii termice Brasov, Electrice si sanitare pentru constructii civile sau industriale

DESPRE NOI

SC TIMIŞOREANA SRL este o companie dinamică, cu vastă experienţă în domeniul construcţiilor şi al instalaţiilor.

SERVICIILE NOASTRE

SC TIMIŞOREANA SRL vă oferă întreaga gamă de servicii, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu preţuri rezonabile pentru:

PORTOFOLIU

SC TIMIŞOREANA SRL vă pune la dispoziţie o listă cu lucrările efectuate.

DATE DE CONTACT

Pentru a ne adresa o întrebare, sau pentru a ne solicita serviciile, vă invităm să completaţi formularul de contact.

Bine ati venit

Activitatea principală a societăţii noastre este proiectarea şi executarea de instalaţii termice, electrice şi sanitare pentru construcţii civile sau industriale. Echipa noastră de specialişti autorizaţi vă stă la dispoziţie cu toată gama de servicii pentru instalaţii. Obiectivul principal al companiei noastre este oferirea de servicii de înaltă calitate, conform cerinţelor clienţilor.

Într-o piaṭă aflată în continuă schimbare, SC TIMIŞOREANA SRL are ca obiectiv dezvoltarea ariei de acoperire a lucrărilor de instalaţii termice, electrice şi sanitare pentru construcţii civile şi industriale.

In cadrul SC TIMIŞOREANA SRL, găsiţi cei mai buni profesionişti, mereu pregătiţi să vă rezolve problemele sau să vă dezvolte proiectele. Chiar dacă aveţi nevoie de serviciile unui singur instalator sau a unei întregi echipe, noi suntem mereu pregătiţi să vă oferim sprijin.

Fie că e vorba de o simplă montare de termostat sau de instalarea celei mai complicate instalaţii termice, SC TIMIŞOREANA SRL vă oferă servicii complete la cea mai înaltă calitate. Echipele noastre sunt formate din instalatori autorizaţi cu o vastă pregătire şi experienţă profesională. Pentru fiecare lucrare efectuată de un instalator sau o echipă de instalatori veţi beneficia de garanţie.

Valorile noastre sunt esenţa relaţiei pe care vrem să o construim cu partenerii noştri: Corectitudine, Profesionalism, Siguranţă, Respect (stă la baza oricărei relaţii). În lipsa acestuia relaţia încetează. Încrederea în partener, încrederea în produsele lui, încrederea în serviciile oferite.

Pentru a fi cât mai eficienţi suntem întotdeauna aproape de clienţii noştri, asigurându-ne permanent asupra cerinţelor acestora. Prezentarea înca din faza iniţială a soluţiilor şi stabilirea celei mai bune variante, asigură întregul proiect de o transparenţă totală.

instalatii Brasov centrale termice Brasov panouri solare Brasov panouri fotovoltaice Brasov incalzire in pardoseala Brasov cazane pe lemne Brasov cazane peleti Brasov incalzire Brasov aer conditionat Brasov ventilatii Brasov casa verde Brasov proiectare Brasov service centrale Brasov mentenanta Brasov verificare ISCIR Brasov verificare tehnica Brasov tamplarie PVC Brasov termopane Brasov constructii Brasov